Upptagen.

Alltså, jag vet att jag uppdaterar väldigt sällan nu, men det är sjukt svårt att få tiden att räcka till när man lever ett så otroligt liv som jag!
Jag är ju inte en sådan där vanlig blivande b-kändis som har fullt med tid över, utan jag lever ju ett spännande liv som det är. Jag är ute på sjukt mycket fester och träffar kompisar typ hela tiden och dessutom går jag ju i skolan och allt sånt där. Blir så svårt att hinna med bloggandet också, trots att det ju är just bloggen som är mitt främsta medel för att nå b-kändisskapet.

Sen senast har det i alla fall hänt otroligt mycket i mitt liv, det gör det ju visserligen varje dag men ändå liksom. Fatta vad mycket det blivit på en dryg månad nu!
Det som kanske är mest intressant för er och bäst för mig är väl att jag flyttat till värsta lyxiga lägenheten. Sjukt stor och värsta snygg är den med otrolig utsikt! Jag behöver inte ens spela musik själv utan den liksom ingår, sjukt niiice!
Det är helt otroligt vad bra man kan få det när man är blivande b-kändis, allt fixat i ett liksom.
Bor verkligen i ett underbart område nu också fullt av bra människor som förstår hur fantastisk jag är och får stora leenden på läpparna så fort de ser mig.

Jaja, mitt liv är perfekt, vilket jag knappast borde behöva påpeka eftersom jag själv är just det, perfekt. Perfekta människor får perfekta liv, synd för er att ni inte är perfekta eller ens i närheten av det!
Ni får helt enkelt vara glada att ni får ta del av mig och mitt perfekta liv.

Varsågoda!

RSS 2.0