Utekväll.

Det var så himla kul igår! Träffade några stooora beundrare som var riktigt kul att prata med, har hängt med dem förut också och de är faktiskt värdiga min tid! Även om de flesta fans jag har mest är jobbiga och skrikiga så finns det några som är helt okej, och till och med roliga.
De som jag var ute med från början, Elin, Calle, Anton och Patrik, var typ de enda som tog det lugnt i min närvaro, alla andra blev helt galna av att se mig. Alltså, först stod vi i ett litet hörn och spelade biljard (snälla som jag och Elin är så spelade vi dåligt så de andra skulle känna sig bra, jag sköt till och med bollen av bordet av snällhet) men då var det rätt lugnt ändå, folk kunde liksom inte se min fantastiska uppenbarelse där. 
Sedan när vi spelade bowling kom det någon snubbe som till och med försökte fria till mig, och jag bara önskade såååå att mina livvakter varit med mig trots allt. Var verkligen sjukt jobbigt att ha honom i hälarna hela tiden, det påverkade mina bowlingprestationer ganska mycket också. Så irriterande!
I alla fall lyckades jag bli av med honom till slut, men då var det bara typ fem minuter av speltiden kvar. Daah, liksom! Och när vi inte spelade längre började det verkligen spåra ur! Började samlas en del gamla stalkers runt mig, i vanliga fall är det bara att säga åt livvakterna att ta hand om dem, men jag hade dem ju inte med mig. Trodde verkligen inte att de skulle ha behövts ju!
Men, blev att gå därifrån så jag kunde få lite lugn och ro, det är verkligen inte lätt att vara en blivande b-kändis i dagens samhälle, särskilt inte när man är en så perfekt en som jag! Oh my god liksom!

Varsågoda!

Me liksom!

Alltså, jag är sååå sorry att jag inte skrivit på sista tiden, men har varit så upptagen i sommar. Ni vet ju att mitt liv är fullt av spännande saker och jag får knappt en lugn stund!
Men i alla fall har jag lite tid över nu, väntar på att mitt tjooooocka lager mascara ska torka.

Så, vad gör jag idag då undrar ni förstås! Jo, jag ska ut sen och träffa några typer som jag ödmjukt nog lägger ut ett par timmar på. Vi ska typ dricka och spela biljard. Kommer bli sååå kul. Tack vare att jag inte skrivit på ett tag nu så har uppståndelsen kring mig lagt sig lite också, så jag kan gå ut utan mina livvakter ikväll. Ska bli rätt skönt att slippa ha dem i släptåg.
I alla fall, nu ska jag föna håret och lägga ännu ett lager mascara innan jag går ut, vill ju inte se ut som värsta medelklassen liksom som inte har råd att se fräsch ut.
Ni får njuta nu av mitt inlägg här, jag hoppas ha tid snart igen att skriva ett till.
Tänkte även att ni ska få äran att se mitt vackra ansikte. Sjukt snäll jag är!

Lilla jag på väg ut!

Varsågoda!

RSS 2.0