Idol eller?

Jag sitter och ser på repriserna av Idol. Jag blir så himla irriterad på juryn alltså! De skickar ju vidare folk bara sådär! Typ ingen som de skickat vidare kan ju sjunga, helt sjukt. Känns som att jag borde ställa upp nästa år så de har en värdig deltagare i alla fall. Kanske är dags att Sverige, ja världen, får höra min sköna stämma och folk lär sig vad det innebär att sjunga vakcert!

Aja, ska titta klart på det nu, sen är det dags för mig att förära människorna med ett litet cafébesök. Kan tyvärr inte berätta vart jag ska, skulle bli så jobbigt med alla er fans som skulle stå och skrika och vilja ha autografer medans jag sitter där på värsta dejten. Sorry, hihi!

Varsågoda!

Jag!

Hejhej små fans! :D



Såhär ser jag ut idag, jag vet ju att ni vill ha mer bilder här, framför allt på mig, hihi! Så nu får ni då beundra min vackra uppenbarelse så länge ni vill.
Glöm inte att rösta på min blogg som veckans blogg heller! Ni vill väl att en riktig stjärna ska vinna, hihi ;)

Varsågoda!


Filbunke!

Vilken härlig morgon det har varit va!
Jag gick upp vid halv 8 och plockade undan lite i köket och så innan jag gjorde frukost och så. Ni vet, även blivande b-kändisar och tillika halvgudar sköter om sina hushåll ibland. Och det där med att göra sin egen mat tycker jag är hur viktigt som helst, så man vet vad man får i sig liksom, hihi.

I alla fall, till frukost blev det två salta kex med ädelost på, en kopp koffeinfritt kaffe och ett äpple. Helt otroligt gott var det!
Sen har jag mest slappat framför TV:n och diskat, blir en ganska lugn dag hela dagen i dag. Blev mycket dag där, hihi!
Nu äter jag lunch, en filbunke med rårörda lingon. Så underbart det smakar! Och så himla enkelt att göra liksom, och alltid ha filbunke i kylskåpet! Måste vara typ världens enklaste, billigaste, godaste mat. 

 
Filbunken =)

Aja, nu ska jag pyssla med annat.

Varsågoda!


Cowboybilder!

Okej, jag har tagit mig samman och beslutat att trots allt fixa inlägg om min helg. Jag var ju uppe i Torsby förra helgen och utfodrade cowboys ute i bushen. De hade tagit sig dit för att skjuta banditer och andra farligheter.
Givetvis blev jag lite av en ljuspunkt i deras liv där, och de nyttjade tacksamt alla de tjänster jag stod för ihop med min mor. Det kändes bra att vara där, lite som samhällstjänst, hihi.

Var skönt också att komma bort ifrån bebyggelsen ett tag, blev lite mer lugn och ro. Inga som sprang efter mig för att få autograf och sånt där i skogen ju.  Aja, bilder var det, och det kommer här!


En cowboy laddar om geväret medans en annan övervakar, hihi.


Lite cowboymingel medan revolvrarna får kylas ner mellan skottsalvorna ;)


Ett litet gruppkort efter en lång dags banditskjutande.

Det var väl det, visst är det så coolt med cowboys! Hihi!

Vill påminna er alla en gång till att rösta på mig som veckans blogg! Det gör ni här ;)

Varsågoda!

Vote for me!

Sorry lovers! Har varit sjukt busy denna veckan, hängt på sjukhuset lite och sett till att de som jobbar där fått det lite roligare, hihi. Har också livat upp i väntrummen med min närvaro, blev verkligen uppskattat! Helt enkelt, bloggen får komma i andra hand ganska ofta, för ofta verkar det som.

Lovade ju att lägga upp bilder på lite cowboys som jag underhöll i helgen som var, men det har inte blivit av än, jag hoppas jag kan hinna med det imorgon. Håll ögonen öppna!

Just nu vill jag mest informera er kära läsare om att ni kan gå in och rösta på mig som veckans blogg! Vore sjukt nice att vinna det ju, men då krävs ert engagemang. Vet ju att ni älskar mig, men er kärlek räcker inte för att jag ska vinna, så RÖSTA! Bästa röstaren kanske får ett litet pris av mig, vem vet, hihi ;)

Varsågoda!

Machogirl is on a mission!

Snart ska jag åka upp till Torsby, där mina föräldrar bor. Kommer väl bli kul, de är typ de enda som inte enbart ser på mig som en fulländad stjärna värd att tillbe, de ser mig ju också som deras dotter, hihi. Nice med omväxling liksom.

Så, vad ska jag dit och göra förutom att förgylla mina föräldrars tillvaro undrar ni förstås! Jag ska sitta ute i bushen på lördag och söndag och förse en massa skjutglada cowboys med mat och dryck, hör och häpna. Egentligen är det inte så konstigt som det låter, för det verkar ju helt osannolikt att jag skulle agera caféteriapersonal åt någon, men det hela handlar om att jag ödmjukt delar med mig av min underbara personlighet till dessa herrar som söker sig till den stora ödemarken för att utrota elaka indianer och ilskna prärievargar. När de visar ett sådant hjältemod måste ju någon ge dem lite uppskattning, och då gör jag det genom att närvara!
Kommer nog bli ganska kämpigt för mig då jag fortfarande mår lite halvdåligt, men man måste ju offra sig ibland och jag kan inte missa ett enda tillfälle att dela med mig av mig själv ju!

Kommer fixa lite bilder från tillställningen som ni får ta del av någon dag framöver! Visst är jag sjuuuukt snäll!

Varsågoda!

En produktiv dag!

Hejhej små läsare!

Eftersom jag är sjuk så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt idag. Har gjort lite saker som är svåra att hinna med annars, jag har ju ett fullspäckat schema som ni vet. Blir inte mycket vila i en blivande b-kändis' liv inte!
I alla fall, idag har jag, förutom att göra livsnödvändiga saker som att äta, andas och sminka mig, vattnat mina blommor, kokat och druckit en liter kaffe (givetvis koffeinfritt, då det annars är vätskedrivande och därmed inte bra för hyn, hihi), tagit en sjukt lång dusch och lyssnat på musik. Så himla soft! Känner verkligen att jag gjort något fint för mig själv idag, och för mina blommor givetvis!


Kaffe! Hihi

Aja, jag har sjukt ont i huvudet nu och orkar inte skriva mera här, ni får hålla till godo helt enkelt, hihi!

Varsågoda!


På tapeten!

Som ni kanske vet så måste ju en blivande b-kändis hänga med i utvecklingen, inte missa något av det senaste i världen liksom. Jag har verkligen ansträngt mig för att följa varje ny trend och tycker att jag lyckas ganska bra, jag äter typ värsta hälsosamt, något som varit på tapeten värsta länge, och så använder jag retrouttryck som "på tapeten", så himla niiiice!
Men nu på sista tiden har det varit så sjukt mycket prat om den där grisinfluensan eller vad det nu var, galtinfluensa kanske? Vad den nu än heter så har jag förstått att den är något utav största modet just nu, så jag tänkte typ "Varför inte fixa den då!?", och så gjorde jag ett försök att leta rätt på den. Sprang omkring på sjukhus hela söndagen för att hitta en sån där spruta man tar för influensan, men de sa att det bara finns sprutor att ta för att INTE få den!
Fattar liksom inte, varför skulle någon inte vilja ha den när den är på varje löpsedel och alla pratar om den? Måste ju innebära sjukt mycket status att få den!
I alla fall så lyckades jag hitta en sjukling till slut som jag hoppades skulle smitta ner mig, och det verkar typ ha lyckats! Jag känner mig ganska sjuk, har ont i halsen och nacken och så, lite hostig och rosslig liksom. Tror till och med att jag lyckats få lite feber! Känner mig så himla cool!
Jag säger bara :

GO GALTINFLUENSAN (eller vad den nu heter, daah!) !

Får väl se om jag blir mer sjuk, eller om det bara är en vanlig tråkig förkylning..
Någon av er läsare som lyckats få den där influensan och kanske vill dela med sig av lite baciller? Hihi.

Varsågoda!


RSS 2.0