Undergången

Alltså, jag har tänkt på det här med cancerforskning och sådant, hur mycket människan kämpar för att bli så gammal som möjligt, även de som är fattiga liksom. Alla tycker väl att det är jättebra att man försöker komma på hur man kan förebygga och bota cancer och hjärtsjukdomar till exempel, men ingen verkar ju tänka på hur många människor som skulle bli mycket äldre än annars, och vilka följder det skulle få!
Liksom visst, det vore väl underbart om ens mamma aldrig dog eller man själv kunde få leva tills man var minst 150 år. Men tänk på alla fattiga människor, hur det skulle bli om de inte dog undan av hjärtinfarkter i fyrtiårsåldern, eller inte gömdes undan på sjukhus på grund av en stor tumör! Katastrof!

Om man nu skulle hitta en lösning på alla dessa stora folksjukdomar så måste man ju också införa ett system, så att bara de välbärgade med intresse av det yttre kunde få ta del av lösningen.
Redan nu finns det ju sjukt mycket fula, gamla människor som stinker urin och svett för att de inte ens har råd att anställa någon som tvättar dem, och själva är de så förslöade efter åratal av enbart bidragstagande att de inte orkar göra det själva. Som tur är dör ju dessa ovärdiga människor bort ganska tidigt eftersom de lever så ohälsosamt, de går inte utanför dörren förutom när de ska till McDonald's och klämma i sig en big mac med stor strips och extra dipsås, och de har konstant TV:n på stand-by då de är allt för lata för att behöva resa sig upp och trycka av den eller dra ur sladden. En del av dem har till och med bäcken och utför sina behov på eftersom det är så långt till toaletten, och efter alla års slöa parasiterande så har deras badrumsdörrar på något märkligt sätt krympt ihop så de nästan inte orkar klämma sig in där.

MEN! Tänk er en värld där dessa skräckinjagande skabbhärder inte dör innan de fyllt 45! Tänk er den fasanfulla stank som skulle spridas över vår jord och ut i universum om de helt plötsligt kunde leva dubbelt så länge som innan. Ingen livsform skulle kunna klara av förhållandena som skulle uppstå förutom just dessa vedervärdiga slaskfittor till människor. Helt enkelt skulle allt liv i universum utplånas på bara några decennier om man fann ett sätt att förhindra cancer och hjärt- och blodfel.
Jag antar att det är mycket få människor där ute i vanliga världen som förstår mitt resonemang eftersom det är så genialiskt, men ni som ändå gör det borde fortast möjligt ge er ut på missionärsfärder för att ha stora väckelsemöten och få fler att inse faran med denna forskning om sjukdomar.

Varsågoda!

RSS 2.0