Kräkpåsar

Jag har typ en "kompis" som fått för sig att passa en unge halva sommaren eller något sådant. Hon tycker att det är helt underbart att ha hand om den där klängiga lilla apan på tre år, som bara gnäller och gråter och däremellan är hyper som något extacyoffer.
Jag förstår verkligen inte grejen med äckliga ungar. Liksom, vem vill ha hand om skrikande små bajspaket? De är ju verkligen som en hundbajspåse med tuta på eller nåt. Helt sjukt ju. Och dessutom förstör de mammornas kroppar, ger dem värsta bristningarna på magarna och så, sjukt äckligt! Jag begriper i alla fall inte hur någon kan vilja förstöra sin kropp för en kräkmaskins skull.

Om jag någonsin skulle skaffa ungar, vilket jag ju nästan är tvungen att göra, sjukt synd liksom att inte föra vidare mina perfekta gener. Bästa vore ju att fixa en liten klonarmé av mig, får väl se om det går att fixa i framtiden. Aja, om jag ska skaffa mig ungar så ska jag fan låta nån annan bära den i sin mage, jag vill inte ha en sådan liten parasit i kroppen som inte ger en annat tack när den kommer ut än att förstöra ens nattsömn med en massa skrik.. Sen ska någon annan få ta hand om den också, tills ungen blivit gammal nog att klara sig själv. Givetvis ska jag bestämma hur de ska sköta om ungen, men jag vill inte komma i närheten av det äckliga lilla krypet föränn det blivit åtminstone tio år gammalt.
Alltså skulle det bli typ att de plockar ut ett ägg eller vad som nu krävs för att fixa en unge, sen efter knappt elva år så får jag en färdig unge och slipper allt obekvämt med den. Givetvis ska jag inte ta hand om ungen själv då heller, men då kan jag ju liksom börja träffa den och så..

Aja, jag förstår i alla fall inte hur man frivilligt kan ta hand om någon annans barn, eller ens ens eget. Fast om jag skulle bestämma mig för att avla fram ett litet kryp så skulle väl typ alla stå på rad för att få ha den lilla parasiten inuti sig bara för att det vore min liksom. Och det kan jag faktiskt förstå, men aja...
Ungar borde helt enkelt inte släppas ut i världen föränn de är minst tio år gamla och slutat vara så där otroligt äckliga och bara förstör allt. Man kunde ju ha något litet läger där de får växa upp och där man låter samhällets bottenskrap ta hand om ungarna. Missköter de sig så kan man ju ha olika straffmetoder för dem, typ ingen mat på hela dagen kunde vara ett straff om de bara gjort något litet fel med ungarna, sen kunde man ha olika beroende på hur illa de sköter sig. Typ amputation av händerna och sånt, och är det riktigt illa så får man väl ha ihjäl dem på något riktigt plågsamt sätt, hihi.

Sen skulle inte alla få skaffa ungar heller, om någon ful människa blir med barn skulle den straffas med döden direkt, för inte fan vill väl någon att det kommer ÄNNU fler fula människor till världen?
Aja, orkar inte mer om detta nu. Blir typ illamående bara jag tänker på de små missfostren.

Varsågoda!

Nog!

Nu när sommaren just börjat så hör man många ungdomar som klagar för att de inte har jobb och sådant tjafs, de typ klagar först över att de inte har jobb, sedan klagar de över att de inte har något att göra under sommaren. Men hallå! OM ni nu hade jobb, hur skulle ni då hinna med att göra något? Sjukt korkat!
Liksom, jag har ju inget jobb så. Jag skulle aldrig arbeta för någon som inte förtjänar mitt engagemang, och det säger sig ju självt att ingen gör det! Det vore ju hur sjukt som helst om jag skulle jobba för någon som är sååå under min egen värdighet, det vore ju bara att sänka mig själv liksom. Och Ja.. Eftersom jag är jag, så kommer jag aldrig kunna arbeta för någon. Troligen kommer jag bli typ hela världens chef eller något sådant, för de flesta av er vanliga mäniskor förstår ju hur otroligt bra jag är och ni vill ju att jag ska leda er in i övermänskligheten genom att låta er dyrka mig. Och då kommer ni alla få arbeta under mig tills ni gjort er förtjänta av lite vila. Ingen vila på söndagar då inte!
Den där Gud var allt en riktig vekling som typ bestämde att alla skulle få vara lediga då, liksom inget gjort då eller. Förresten skulle ingen vilja ha ledigt ifrån mig eftersom jag skulle vara så underbar att få göra till viljes.

I alla fall, jag kan inte jobba av uppenbara skäl, men det kan de flesta andra. Men, en del är helt enkelt ALLDELES för olika mig för att få ett jobb och de går då och klagar och klagar, för att sedan klaga ännu mer när de har en hel sommars ledighet men inga planer för den. Kan inte de där jobbiga äcklen bara gå ut i skogen och äta rötter hela sommaren då? Då har de något att göra och de kan inte sluta heller för då typ dör de av svält.
Eventuellt kan de väl få utföra lite samhällstjänst och samla ihop alla homosexuella och skicka dem till Homotown, sen kan de fixa elstängsel runt hela eländet så att de inte kan rymma, och passa på att bura in sig själva i en liten inhägnad i närheten. Vore inte alls synd. Fatta vad underbart det skulle vara att bli av med patrasket som inte kan/orkar fixa jobb!

Alltså, när världsherraväldet är mitt så ska jag se till att ändra på ett och annat direkt. Jag kan ju lova att ni har något att se fram emot i alla fall! Inget mer gnäll från arbetslösa parasiter, "förtryckta" homon och håriga feminister då! Jag ska få tyst på dem allihop, orkar verkligen inte med deras bråk om ingenting! Liksom, orka bry sig om såna saker eller när det finns så mycket annat, typ mitt liv att bry sig om.

Varsågoda!

Homosexuella.

Idag satt jag med en kompis och kollade runt på internet, plötsligt kom vi in på en sida där någon skrivit om en tidning som RFSL ger ut, tydligen heter tidningen "Kom ut". Titeln uppmanar alltså folk att komma ut med sin sexualitet, vilket jag tycker är en mycket bra uppmaning.

Tänk liksom vad underbart om alla var helt öppna med sin sexualitet, så kunde man liksom låta alla homon vara i en särskild stad, och alla vi normala människor kunde få vara överallt annars. Skilja agnarna från vetet, så att säga. Sen skulle givetvis alla bisexuella också få vara bland homona, för inte fan vill man gå ut på stan och helt plötsligt ha en tjej kring halsen som försöker smeta ner en med sin rinniga vagina. USCH!
Jag kan verkligen inte förstå folk som tycker det är okej att homon till exempel får duscha ihop med andra, vanliga människor. Alltså, om jag har varit och tränat eller något, och sedan ska duscha i den offentliga duschen, vilket jag i och för sig inte gör eftersom det är så SJUUUKT ohygieniskt att duscha på sådana ställen men OM jag gjorde det då, och så kanske det kommer ett äckligt homo och börjar taffsa på mig och försöker våldta mig där i duschen. Ska man verkligen behöva gå och vara rädd för sånt!?
Okej, är man skabbig nog att duscha i en offentlig dusch så tycker man säkert inte det är äckligt att bli våldtagen av en av samma kön heller, men ändå liksom. Det ska ändå inte behöva hända, och jag skulle hellre duscha med killar och bli våldtagen av dem, än tjejer. Med killar är det ju naturligt i alla fall, och de kan ju inte hjälpa deras drifter på samma sätt heller. Jag menar, killar BEHÖVER ju få sig något ibland och då är det klart att man får ställa upp.

Sen finns det de som säger att bara för att någon är homo så är de ju inte med vem som helst av samma kön. Det är ju sååå fel! Liksom, hur stora chanser har ett homo att få sig något? Klart de blir desperata till slut och ger sig på vem som helst, de blir ju som djur! Säkert tar de djur till slut också, och jag vill verkligen inte att min katt ska falla offer för ett homo!
Man borde göra som han Hitler gjorde under världskriget, och typ märka alla homon med någon symbol, typ den där regnbågen de tjatar om och har överallt. Fullt synlig skulle den vara, inte sådär mesigt som Hitler gjorde och tatuerade på armen, det är ju hur lätt som helst att dölja, nej de borde få den intatuerad i pannan! Ja, hela ansiktet borde bli täckt av såna där regnbågar!
Då skulle man veta direkt att man ska hålla sig undan! Förresten borde de vara glada, jag tycker ju att de ändå kan få leva i en liten egen stad. Då kommer de ju dö ut ganska fort också eftersom de inte kan få ungar. Men de får ju ändå leva sina liv tills de dör av sig själva, istället för att man har typ skyddsjakt på dem.

Aja, jag är i alla fall stolt över att vara heterosexuell och därmed normal! Folk som inte håller med mig om detta borde också skickas iväg till Homotown och få dö där!

Varsågoda!


RSS 2.0